Menu
Your Cart

Profesori

David Sandu

David Sandu a infiintat Scoala de Bijuterie Contemporana in anul 2010.

El insusi a inceput sa lucreze de la 13 ani si a avut parte de profesori generosi, care nu au avut secrete fata de el. In acelasi registru, Assamblage vine ca un moment firesc in parcursul profesional si personal.

Absolvent al Academiei de Arta Bucuresti, David Sandu s-a remarcat in domeniul bijuteriei de autor prin numeroase expozitii in tara si pe plan international.

Primul artist roman care a participat la prestigiosul targ de bijuterie Inhorgenta, de la Munchen, si furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, designerul isi adauga si o latura pedagogica la evolutia sa, devenind profesor pentru cei care vor sa invete aceasta meserie.

Andreia Gabriela Popescu

Participari la expozitii nationale si internationale:

AUTOR ( 2011-2018), Marche de Noel (2011-2016), Jewelry Design Fair (2013, 2014), ProjectA Fair (2013, 2014, 2015), BDC (2014 Austria - Romania Exhibition), ARTISTAR - Milano (2014-2018), HOMI Fiesta - Milano (2016), London Fashion Week (International Fashion Showcase, Feb. 2016), Bruxelles, Bozar (Oct 2016), Muzeul de Arta Contemporana, Cluj (2016), Institutul Cultural Roman (2016), Romanian Design Week (2016-2018), Muzeul National de Istorie a Romaniei (2016, 2017), Vilnius, Metalofonas – The 3rd International Biennial of Contemporary Metal Art, CAC and AV17 Gallery (Oct. 2016), Prague Design and Fashion Week (2016, 2017), Milano Fashion Week (2017, 2018), Pole Bijou Galerie, Franta (2018).

Lector in cadrul Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana din anul 2010.

Andreia Gabriela Popescu a terminat Academia de Studii Economice, insa pasiunea pentru domeniul creativ a indemnat-o sa renunte la domeniul de specialitate, astfel ca in anul 1999 isi infiinteaza propria firma de design si productie de articole vestimentare.

Afrodita Blasius

Afrodita Blasius si-a petrecut ultimii 25 de ani in antreprenoriat, marketing si publicitate si a fost constant prezenta in proiecte de educatie. Este profesor si membru Fondator al Scolii IAA, un program de dezvoltare profesionala in marketing si comunicare, iar in ultimii ani a adaugat si experiența de predare in mediul academic, predand marketing si comunicare la SNSPA si FJSC.


Acum cativa ani de zile a descoperit bijuteria si de atunci exploreaza antreprenoriatul in o alta industrie, cea a bijuteriei contemporane, crescand propriul brand de bijuterii de piele, Miracolore.

Matei Serban Sandu

Este grafician si pictor, cu o activitate artistica si expozitionala de peste 30 de ani. A trait si lucrat si in SUA, Franta si Germania, dar a ales sa isi dezvolte cariera in tara, la Bucuresti, unde isi are atelierul. De-a lungul anilor a format numerosi actuali artisti, transmitandu-le o traditie artistica care merge in urma pana la André Lhote.

A expus, in expozitii personale sau de grup, in galerii si centre expozitionale precum: Turner Carroll Gallery, Santa Fe, SUA, Centrul Cultural Roman, New York, Centrul Cultural Roman, Londra, Spaarkasse Triberg, Germania, Siegfried Heim Triberg, Germania, Parlamentul European, Strassbourg, Biblioteca Nationala a Romaniei, Galeria Simeza, ArtXpert si ArtHalle, in Bucuresti.

Stefan Vartolomei

De formare economist, absolvent al Academiei de Studii Economice în anul 2000, a descoperit pasiunea pentru fotografie și a urmat cursurile Școlii Populare de Artă - Secțiunea artă fotografică în anul 2007, moment în care s-a dedicat complet acestei profesii.

A abordat domenii diferite precum fotografia de eveniment, fotografia de portret, peisaj și fotografia de produs. Și-a deschis primul studio foto în anul 2011.