Deadline înscrieri: 15 octombrie 2017

Workshop: 21-22 octombrie 2017

Str. Carol Davila 26, Bucuresti

Participare: gratuită în baza selecției aplicațiilor transmise

Festivalul de Film Urban Eye și  Assamblage Asociatia Nationala pentru Bijuterie Contemporana lansează o provocare destinată creativilor din București: un concurs de reinterpretare a unor imagini din peisajul urban în bijuteria contemporană, urmat de un workshop de două zile în cadrul Assamblage Școală de Bijuterie Contemporană.

Coordonat de designerul David Sandu, workshop-ul propune participanților selectați să exploreze și să experimenteze texturarea suprafețelor de metal, având ca punct de pornire imagini sau detalii arhitecturale reinterpretate bidimensional. Experimentele din cadrul workshopului își propun să aibă ca finalitate obiecte de bijuterie contemporană, acestea urmând să fie expuse în perioada 4-5 noiembrie în cadrul expoziției Understanding Design ce va avea loc la ARCUB. Ulterior expoziției, obiectele vor rămane proprietatea organizatorilor.

Aplicanții vor trimite până pe data de 15 octombrie următoarele informații și materiale, la adresa contact@assamblage.org, având ca subiect “Aplicatie _Nume.Prenume”:

-o fotografie care să aibă totodată o valoare estetică în sine și care să evidențieze importanța texturilor la nivelul arhitecturii sau orașului

-o justificare a fotografiei alese în max 300 caractere.

-CV.

*Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

**Nu este necesară experiența anterioară în bijuterie sau lucrul cu metalul pentru a putea aplica la acest proiect.