Menu
Your Cart
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Noile workshop-uri de tintuire oferite de Assamblage, reprezinta o informatie tehnica si un instrument extrem de complex de abordare estetica a montarii pietrelor. Tehnicile folosite la curs vor face posibila tintuirea pietrelor fara tehnica gravurii, folosind doar biax-ul si instrumente si dispozitive de mana. Impreuna cu celelalte 3 module de curs de classic stone setting si creative stone setting constituie nivelul intermediar si pregatitor pentru microtintuire (montarea pietrelor folosind tehnica gravurii, si utilizand instrumente pneumatice si microscopul).

Modulul 2 de monturi creative isi propune punerea in relatie a mai multor materiale, care sa gazduiasca pietrele semipretioase sau pretioase, taiate in maniera clasica. Pe parcursul celor cinci zile de curs va fi vorba despre gasirea solutiilor tehnice pentru provocari creative ce vor include abordari neconventionale si complexe. Vom experimenta atat metal pretios sau nepretios, cat si lemn exotic. Desi rezultatul proiectelor nu va fi unul conventional, etapizarea si premeditarea cu precizie a fiecarui proiect in parte va fi principalele provocari ale workshop-ului. Pentru montarea pietrelor, vom folosi ca suport kitul special de tintuire si scule speciale de inchidere a pietrelor, pe care le vom confectiona in cadrul cursului. 

Pretul include materialele necesare desfasurarii cursului (ring-uri de argint si teava pentru monturi, pietre). Kit-ul de scule se achizitioneaza separat si este utilizat pentru toate modulele de classic si creative stone setting.

Profesori

David Sandu

Detalii

Durata
5 zile
Luni-Vineri
10:00-17:00

Tehnicile de lucru abordate

De la 2D la 3D. Montarea pietrelor cu ajutorul metodei crearii de volume din suprafete plane
Metal moving - jocul cu grosimile variabile
Lemn, metal si pietre. Integrarea monturilor de pietre in esente de lemn exotic.

Creative Stone Setting 2

Creative Stone Setting 2
New
Creative Stone Setting 2
535.50€
Ex Tax: 450.00€
  • Stock: In Stock

Available Options

Te-ar putea interesa si:

Classic Stone Setting 1
Classic Stone Setting 2
Curs de inițiere in bijuterie Gold 1 – <br>Tehnici specifice pentru aur