Menu
Your Cart
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Noile workshop-uri de tintuire oferite de Assamblage, reprezinta o informatie tehnica si un instrument extrem de complex de abordare estetica a montarii pietrelor. Tehnicile folosite la curs vor face posibila tintuirea pietrelor fara tehnica gravurii, folosind doar biax-ul si instrumente si dispozitive de mana. Impreuna cu celelalte 3 module de curs de classic stone setting si creative stone setting constituie nivelul intermediar si pregatitor pentru microtintuire (montarea pietrelor folosind tehnica gravurii, si utilizand instrumente pneumatice si microscopul).

Workshop-ul "CREATIVE STONE SETTING 1" doreste sa faca o reevaluare a ideii de montura ca formula clasica, din perspectiva esteticii si a bijuteriei contemporane. Tehnici traditionale precum sudura, formarea, texturarea si finisarea vor converge catre punerea in proiect a unor monturi ce deriva din bijuteria clasica, dar care se adreseaza esteticii si solutiilor vizuale contemporane. 
In cele cinci zile de curs vor fi abordate trei teme care urmaresc sa aduca informatii si solutii tehnice noi, cu rezultate diferite fata de abordarile clasice. Parte din proiecte vor fi realizate de la zero, in timp ce pentru unele proiecte scoala Assamblage va pune la dispozitie monturi si piese componente deja pregatite, care sa fluidizeze procesul exersarii, intr-o maniera cat mai instructiva. Pentru montarea pietrelor, vom folosi ca suport kitul special de tintuire si scule speciale de inchidere a pietrelor, pe care le vom confectiona in cadrul cursului. 
Pretul cursului include materialele necesare desfasurarii cursului (ring-uri de argint si teava pentru monturi, pietre). Kit-ul de scule se achizitioneaza separat si este utilizat pentru toate modulele de Classic si Creative Stone Setting.

Profesori

David Sandu

Detalii

Durata
5 zile
Luni-Vineri
10:00-17:00

Tehnicile de lucru abordate

Montura pentru mai multe pietre
Stone in stone setting
Cristale naturale tensionate

Creative Stone Setting 1

Creative Stone Setting 1
New Va fi anuntat in curand!
Creative Stone Setting 1
535.50€
Ex Tax: 450.00€
  • Stock: Va fi anuntat in curand!

Te-ar putea interesa si:

Classic Stone Setting 1
Classic Stone Setting 2
Creative Stone Setting 2
Curs de inițiere in bijuterie Gold 1 – <br>Tehnici specifice pentru aur