Menu
Your Cart
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri

Cursul de experimentare in bijuterie cu program de seara este destinat persoanelor care doresc sa continue pregatirea tehnica si conceptuala in domeniul bijuteriei. Cursul se adreseaza celor care au absolvit modulele de incepatori sau care au deja o experienta individuala si un anumit volum de lucru anterior. Cursantii vor avea ocazia sa aprofundeze tehnicile invatate si sa aiba contact cu noi situatii si contexte tehnologice. Cursul pune un accent mai mare pe partea tehnica, permitand insa ulterior o mai mare libertate in latura creativa. Lucrarile realizate sunt de o complexitate ridicata, iar elementele de lucru deprinse permit o arie mai larga de exprimare artistica.

Structurat pe parcursul a 6 zile, Cursul de seara – Avansati este conceput in asa fel incat sa atinga cele mai importante aspecte si notiuni tehnice necesare realizarii unui proiect complex prin tehnica constructiei. Denumim constructie in tehnica bijuteriei modelarea la rece a metalelor pretioase, pregatirea suprafetelor de contact si de imbinarea acestora, pentru a le suda, apoi alcatuirea bijuteriilor ce trebuie finisate si finalizate conform proiectelor pe care ni le propunem.

Vom folosi un repertoriu tehnic nou, dispozitive de calibrare si scule noi, toate avand ca scop deschiderea si imbogatirea repertoriului tehnic si estetic. Cursul are si o miza in reinterpretare a unor tehnici clasice si folosirea lor pentru a obtine rezultate diferite fata de destinatia lor initiala. 

La finalul cursului, veti avea un obiect terminat. Tema modulului 3 de avansati este producerea calotelor sferice, in idea conceperii unui obiect abordabil din mai multe unghiuri, cu mai multe posibilitati de purtare. In elaborarea acestui proiect complex, vor fi folosite mai multe metale.

Pretul cursului include accesul la toate instrumentele de lucru, iar materialele va sunt puse la dispozitie de catre scoala,in limita unui proiect de lucru. Piesa realizata in timpul cursului va va apartine dupa incheierea cursului.

Profesori

David Sandu
Andreia Popescu

Detalii

Durata
6 zile
Marti, Miercuri, Joi
17:30-20:30

Tehnicile de lucru abordate

Sfere si calote sferice: folosirea sculelor clasice precum anka si poansoanele pentru a crea forme concave sau convexe, inchise sau deschise

Cursul de seara - Avansati Modul 3

Cursul de seara - Avansati Modul 3
New Va fi anuntat in curand!
Cursul de seara - Avansati Modul 3
333.20€
Ex Tax: 280.00€
  • Stock: Va fi anuntat in curand!

Te-ar putea interesa si:

Cursul de initiere in bijuterie Basic 1
Cursul de initiere in bijuterie Basic 2
Cursul de modelare de ceara si turnare centrifugala - Nivel 1
Cursul de modelare de ceara si turnare centrifugala - Nivel 2