Menu
Your Cart
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursuri
Vezi cursuri
Cursul de experimentare in bijuterie cu program de seara vine ca un raspuns pentru cei interesati sa gasească un nou mijloc de exprimare artistica prin intermediul bijuteriei. Cursul se adreseaza atat persoanelor care nu au mai avut contact cu domeniul bijuteriei, cat si celor care doresc sa deprinda arta manipularii metalelor si pietrelor pretioase la un nivel profesionist. 
 
Structurat pe parcursul a 6 zile, cursul de seara -  este un curs destinat celor care au primul contact cu metalele pretioase si cu tehnica clasica a bijuteriei, si este conceput in asa fel incat sa atinga cele mai importante aspecte si notiuni tehnice necesare realizarii unei bijuterii prin tehnica constructiei. Denumim constructie in tehnica bijuteriei modelarea la rece a metalelor pretioase, pregatirea suprafetelor de contact si de imbinare a acestora, pentru a le suda, apoi alcatuirea bijuteriilor ce trebuie finisate si finalizate conform proiectelor pe care ni le propunem.
Materialele folosite sunt argintul 925 si pietrele semipretioase naturale. Tehnologiile predate vor avea un suport tehnic primar, folosind 90% scule de mana si oferind in acest fel cursantilor posibilitatea de a continua, ulterior, individual, fara necesitatea unui inventar de scule si masinarii sofisticate.

La finalul cursului, veti avea un obiect terminat. Tema Modulului 2 de incepatori este un inel cu ringul cu profil patrat si o montura de piatra naturala cu forma neregulata. 


Pretul cursului include accesul la toate instrumentele de lucru, iar materialele si pietrele va sunt puse la dispozitie de catre scoala, in limita unui proiect de lucru. Piesa realizata in timpul cursului va va apartine dupa incheierea cursului.

Profesori

David Sandu
Andreia Popescu

Detalii

Durata6 zile
Marti, Miercuri, Joi
17:30-20:30

Tehnici de lucru abordate

Decalirea
Debavurarea
Indoirea
Gaurirea
Laminarea
Pregatirea monturilor
Taierea
Montarea pietrelor
Traforarea 
Finisarea pieselor finale

Cursul de seara - Incepatori Modul 2

Cursul de seara - Incepatori Modul 2
New Hot
Cursul de seara - Incepatori Modul 2
309.40€
Ex Tax: 260.00€
  • Stock: In Stock

Available Options

Te-ar putea interesa si:

Cursul de initiere in bijuterie Basic 1
Cursul de initiere in bijuterie Basic 2
Cursul de modelare de ceara si turnare centrifugala - Nivel 1
Cursul de modelare de ceara si turnare centrifugala - Nivel 2
Cursul de seara - Avansati Modul 1
Cursul de seara - Avansati Modul 2
Cursul de seara - Avansati Modul 3