logo Asssamblage Institutul de Artă și Design

Home Cursuri Assamblage Curs de Seară – Modul Începători 2

Curs de Seară modul Începători 2:
16-25 martie 2021

Cursul de experimentare în bijuterie cu program de seară vine ca un răspuns pentru cei interesati să găsească un nou mijloc de exprimare artistică prin intermediul bijuteriei. Cursul se adresează atât persoanelor care nu au mai avut contact cu domeniul bijuteriei, cât și celor care doresc să deprindă arta manipulării metalelor și pietrelor pretioase la un nivel profesionist.

Structură Curs de Seară Modul Incepători 2


Structurat pe parcursul a 6 zile, Cursul de seară – Modul Incepători 2 este un curs destinat celor care au primul contact cu metalele pretioase si cu tehnica clasică a bijuteriei, si este conceput in asa fel incat sa atinga cele mai importante aspecte si notiuni tehnice necesare realizarii unei bijuterii prin tehnica constructiei. Denumim constructie in tehnica bijuteriei modelarea la rece a metalelor pretioase, pregătirea suprafetelor de contact si de imbinare a acestora, pentru a le suda, apoi alcatuirea bijuteriilor ce trebuie finisate si finalizate conform proiectelor pe care ni le propunem.
Materialele folosite sunt argintul 925 si pietrele semipretioase naturale. Tehnologiile predate vor avea un suport tehnic primar, folosind 90% scule de mană si oferind in acest fel cursantilor posibilitatea de a continua, ulterior, individual, fără necesitatea unui inventar de scule si masinării sofisticate.

Urmărește-ne și pe:

Alte cursuri pentru aprofundarea studiului