Menu
Your Cart

Cursuri initiere

Este un curs destinat persoanelor creative, care doresc sa gaseasca un mijloc de exprimare artistica prin intermediul bijuteriei. Cursul se adreseaza atat persoanelor care nu au mai avut contact cu domeniul bijuteriei, cat si celor care doresc sa deprinda arta manipularii metalelor si pietrelor pretioase la un nivel profesionist. Temele abordate au un caracter general, in ideea de a prezenta tehnici si procedee care sa poata fi folosite ulterior de catre cursanti in proiecte personale.

Cursul de initiere in bijuterie Basic 2 este un curs destinat persoanelor care doresc sa continue pregatirea tehnica si conceptuala in domeniul bijuteriei. Cei care se pot inscrie sunt absolventii Basic 1 sau cei care au deja o experienta individuala si un anumit volum de lucru anterior. Cursul aduce in discutie complexitatea potentiala a proiectelor si maniera organizata de lucru in abordarea pe etape a realizarii unei bijuterii. Mai multe metale, mai multe tehnici, proiectare cu claritate a amanuntelor tehnologice, artificii si simplificari, toate acestea vor permite o mai mare libertate in exprimarea creativa.

Cursul de concept și prototipare Basic 3 este liantul cursurilor tehnice pe care le-am parcurs până acum, este momentul în care oferim contur imaginii de ansamblu și construim pe cumulul de cunoștințe tehnice format până în prezent. În urma lui va rezulta, în mod ideal și potențial, următoarea ta colecție. Cea pe care o gândești în acest moment sau care va apărea pe parcursul zilelor de workshop. O colecție pe care să o poți propune oricărui organizator de expozitie sau concurs de design.

Cursul presupune deprinderea principalelor tehnici de modelare a cerii si transformarea acesteia in metal turnat. Spontaneitate, gesturi cursive, texturi spectaculoase, materiale de lucru maleabile si intuitive. Ceara este un partener de lucru special, care iti permite sa decizi cata intuitie si cata precizie sau premeditare doresti sa incluzi intr-un proiect. Tehnica antica a cerii pierdute este actualizata esteticii contemporane si formele pe care ni le propunem sa le facem sunt o continuare si o dezvoltare a formulelor clasice si consacrate.

Este continuarea fireasca a primului modul de modelare de ceara si aduce provocarea complexitatii tehnice, variatiuni de abordare, materiale diferite si scopuri estetice extrem de diverse.  Experimentare, etapizare si premeditare, punere in practica si finisare a pieselor, timp de trei zile pline de efort si surprize pe masura.

Cursul de experimentare in bijuterie cu program de seara vine ca un raspuns pentru cei interesati sa gasească un nou mijloc de exprimare artistica prin intermediul bijuteriei. Cursul se adreseaza atat persoanelor care nu au mai avut contact cu domeniul bijuteriei, cat si celor care doresc sa deprinda arta manipularii metalelor si pietrelor pretioase la un nivel profesionist. 

Cursul de experimentare in bijuterie cu program de seara este destinat persoanelor care doresc sa continue pregatirea tehnica si conceptuala in domeniul bijuteriei. Cursul se adreseaza celor care au absolvit modulele de incepatori al cursului de seara sau care au deja o experienta individuala si un anumit volum de lucru anterior. Cursantii vor avea ocazia sa aprofundeze tehnicile invatate si sa aiba contact cu noi situatii si contexte tehnologice. Cursul pune un accent mai mare pe partea tehnica, permitand insa ulterior o mai mare libertate in latura creativa. Lucrarile realizate sunt de o complexitate ridicata, iar elementele de lucru deprinse permit o arie mai larga de exprimare artistica.