logo Asssamblage Institutul de Artă și Design

Home Blog GOOD DESIGN DOESN’T DATE

good design doesnt date

Expozitie, conferinte si party aniversar dedicat designului românesc

December 7, 2016 | Assamblage x Dizainar x Ubikubi Assamblage, Dizainar si Ubikubi pun la cale un eveniment aniversar dedicat designului românesc. Marti, 13 decembrie 2016, comunitatea creativa din Bucuresti iti da intalnire in una dintre cele mai cool locatii alternative din Bucuresti: Piata Amzei. De la ora 18:00 incepem cu expozitia si conferintele #GoodDesign (sustinute de David Sandu, Mihnea Ghildus si Dragos Motica), iar de la 20:00 continuam cu muzica buna si invitati pe masura: DJ Disco Sigaretta si Moonlight Breakfast.

Unde?

La Amzei Market Makers (o initiativa The Institute si ING), etaj -1

Programul evenimentului

Conferinte: 18.30 – 18.45: De vorba cu Assamblage. Aniversare 6 ani de la infiintarea Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana & lansarea catalogului “O calatorie prin istoria si viitorul bijuteriei”. 18.50 – 19.05: De vorba cu Dizainar. Aniversare 4 ani de la lansarea Dizainar, magazinul dedicat designului romanesc. Despre noi colaborari si ce urmeaza in 2017. 19.10 – 19.25: De vorba cu Ubikubi. Despre colectia de obiecte Ubikubi dezvoltata in-house, cu tehnologie proprie si materiale sustenabile si despre concursul Ubikubi Young Designers Award. 19.30 – 20.00: Q & A cu David Sandu, Mihnea Ghildus si Dragos Motica. Giftshop-ul si expozitia #GoodDesign sunt deschise de la ora 18.00 pana la ora 22.00. 20.00 – 21.30: DJ Disco Sigaretta, special set 21.30 – 22.30: Special guest Moonlight Breakfast, acoustic set

Cum se face accesul?

Accesul la eveniment este liber dar se face pe baza de rezervare prealabila, in limita locurilor disponibile. Va rugam sa accesati link-ul rapid de aici, pentru confirmarea prezentei: https://goo.gl/WkOgL8 Evenimentul GOOD DESIGN DOESN’T DATE face parte din initiativele autohtone de sustinere a designului romanesc contemporan si este organizat de Assamblage, Dizainar si Ubikubi, cu sprijinul locatiei Amzei Market Makers (o initiativa The Institute si ING), Peroni, Becherovka, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Illy si Pegas.