logo Asssamblage Institutul de Artă și Design

Home Cursuri Assamblage Notiuni esentiale de marketing pentru antreprenori creativi

Notiuni esentiale de marketing pentru antreprenori creativi : VA FI ANUNTAT IN CURAND!

Cursul este gandit sa se potriveasca celor ce au sau isi doresc sa inceapa o mica afacere intr-un domeniu creativ si care nu au o experienta intensa in marketing sau comunicare. La finalul celor trei zile, participantii vor afla care sunt procesele de baza si mecanismele marketingului, cum pot sa construiasca o strategie si un plan de actiuni, avand la dispozitie modele ce pot fi apoi aplicate afacerii proprii.

Afrodita Blasius


Afrodita Blasius si-a petrecut ultimii 25 de ani in antreprenoriat, marketing si publicitate si a fost constant prezenta in proiecte de educatie. Este profesor si membru Fondator al Scolii IAA, un program de dezvoltare profesionala in marketing si comunicare, iar in ultimii ani a adaugat si experiența de predare in mediul academic, predand marketing si comunicare la SNSPA si FJSC. Acum cativa ani de zile a descoperit bijuteria si de atunci exploreaza antreprenoriatul in o alta industrie, cea a bijuteriei contemporane, crescand propriul brand de bijuterii de piele, Miracolore.

Cursul interactiv va acoperi in plan teoretic si aplicat, cu exemple si studii de caz, pasii esentiali ai unei strategii de marketing:
-constructia unui brand (si identificarea unui profil potrivit de clienti)
-definirea unui portofoliu de produse
-calculul de pret si strategii de pret
-modalitati de vanzare
-tactici de comunicare
-notiuni de baza financiare.
Cursul se desfasoara pe durata a 3 zile, cu o pauza de pranz. In afara de orele de curs, mai poate presupune 1-2 ore de studiu individual.

Durata Program Pret Profesori
3 zile Luni, Marti si Sambata220 Euro + TVAAfrodita Blasius
21 ore10.00 – 17.00

Urmărește-ne și pe:

Alte cursuri pentru aprofundarea studiului