Politica de Confidentialitate

Politica de ConfidentialitateASSAMBLAGE se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor tuturor vizitatorilor site-ului www.assamblage.ro, iar această declaraţie de confidenţialitate este parte a angajamentului nostru de confidenţialitate. Dumneavoastră, în calitate de vizitator al site-ului www.assamblage.ro puteti vizita site-ul nostru fără a fi nevoie să dezvăluiţi nicio informaţie. In cazul in care doriti să vă înscrieți la cursurile prezentate pe nostru, sunt necesare acele date personale si de contact care ne vor permite înregistrarea dumneavoastră în baza de date a cursanților. Vă rugăm citiţi politica de confidenţialitate pentru a înţelege cum utilizăm şi protejăm informaţiile pe care ni le oferiţi.
Prin înregistrare şi/sau solicitarea de informaţii de pe acest site, sunteţi de acord cu strângerea, utilizarea şi transferul informaţiilor dumneavoastră conform termenilor prezentei politici.

INFORMAŢIILE PE CARE LE COLECTĂM DE LA DUMNEAVOASTRĂ

Pentru a va inregistra ca utilizator sau pentru a comanda din magazinul www.assamblage.ro, vi se solicita urmatoarele informaţii: nume, prenume, adresa de facturare, telefon de contact, adresa de e-mail, data nasterii.

UTILIZAREA INFORMAŢIILOR DUMNEAVOASTRĂ

Vom utiliza şi analiza informaţiile pe care le colectăm pentru a onora înscrierile primite de la dumneavoastra dar si pentru a administra, sprijini, îmbunătăţi şi dezvolta activitatea pe www.assamblage.ro. În special, putem utiliza informaţiile dumneavoastră pentru a vă contacta şi a afla părerea dumneavoastră despre produsele şi serviciile noastre şi în scopuri de marketing. În plus, cu acordul dumneavoastră, putem de asemenea utiliza informaţiile dumneavoastră:

  • pentru a vă informa despre produsele şi serviciile www.assamblage.ro pe care vi le comercializam şi care v-ar putea interesa;
  • pentru a va aduce la cunostinta noutati si informatii relevante si valoaroase cu privire la cursurile absolvite sau de care ați fost interesat/a;
  • pentru a vă notifica despre modificările produselor şi serviciilor noastre;
  • pentru a vă permite să participaţi la promotii, concursuri sau sa utilizati funcţiile interactive ale site-ului www.assamblage.ro.

Vă putem contacta prin poştă, telefon, fax, precum şi prin E-mail. Dacă nu mai vreţi să fiţi contactat pe viitor, vă rugăm să ne anunţaţi.

DEZVĂLUIREA / STOCAREA INFORMAŢIILOR DUMNEAVOASTRĂ

Informaţiile pe care ni le oferiţi vor fi păstrate pe servere sigure din interiorul Romaniei, Germaniei și Marii Britanii. Garantam ne-transferarea informaţiilor colective despre utilizatorii site-ului nostru web către părţi terţe.
Dacă noi v-am oferit (sau dacă dumneavoastră aţi ales) o parolă care să vă permită să accesaţi contul personal din site-ul nostru, sunteţi responsabil să păstraţi confidenţialitatea acestei parole. Vă rugăm nu dezvăluiţi această parolă nimănui.
Din nefericire, transmiterea informaţiilor prin Internet nu este complet sigură. Deşi vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele personale, nu vă putem garanta securitatea datelor transmise spre site-ul nostru; orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastră. O dată ce am primit informaţiile dumneavoastră, vom utiliza funcţii de securitate stricte pentru a preveni accesul neautorizat.

SECURITATEA ŞI STOCAREA DATELOR

Utilizăm măsuri de securitate pentru a vă proteja informaţiile de accesul persoanelor neautorizate şi împotriva procesărilor neautorizate, a pierderilor accidentale, distrugerilor şi deteriorărilor. Vom păstra informaţiile dumneavoastră pentru o perioadă de timp nedeterminata
www.assamblage.ro poate conţine legături electronice către alte site-uri. În cazul în care alegeţi să vizitaţi aceste site-uri, se vor aplica propriile politici şi preferinţe de confidenţialitate.

MODIFICĂRI ASUPRA POLITICII NOASTRE DE CONFIDENŢIALITATE

Orice modificări aduse politicii noastre de confidenţialitate în viitor vor fi indicate pe site şi, dacă este necesar, notificate prin e-mail.

E-mail: contact@assamblage.ro.