Curs de bijuterie contemporana la Cluj

Urmatoarea sesiune de curs: va fi anuntat in curand!

Prima editie a Cursului national de bijuterie contemporana Assamblage @ Cluj a avut loc in perioada 21 - 26 noiembrie 2016, la Cluj, si a fost un real succes, Assamblage avand multe cereri de organizare a cursurilor de baza si a workshop-urilor tematice in aceast oras.

Speram ca interesul celor care iubesc bijuteria si arta in general sa se mentina si sa organizam pe viitor atat cursuri de initiere, cat si workshop-uri tematice pentru cei care doresc sa se specializeze in anumite tipuri de bijuterie sau sa capete noi cunostinte tehnice.

Persoanele care doresc sa se inscrie la viitoarele cursuri de bijuterie in Cluj sau cele care doresc sa realizeze grupuri pentru care noi sa organizam si alte cursuri in afara programei standard anuale, sunt rugate sa ne contacteze folosind datele de contact din pagina de contact sau chiar formularul de inscrieri.

Va asteptam cu drag sa descoperiti arta confectionarii bijuteriei contemporane si sa va specializati in diverse tipuri de prelucrare a metalelor pretioase sau a altor materiale noi si inedite folosite in prezent in acest domeniu.

Durata Program Cost Profesori
6 zile Luni - Sambata - David Sandu
56 ore 09:00 - 18:00 Andreia Popescu
INSCRIE-TE ACUM

Conditii necesare: Nu este necesara experienta anterioara in  domeniul bijuteriei.