Curs de bijuterie contemporana la Suceava

Urmatoarea sesiune de curs: va fi anuntata in curand!

Assamblage @ Suceava este un curs national intensiv destinat persoanelor creative care doresc sa intre in contact cu bijuteria contemporana sau care doresc sa aprofundeze la un alt nivel tehnic ceea ce cunosc deja. Scopul cursului este sa ofere participantilor un sistem de intelegere a tehnicilor folosite in bijuteria clasica si sa stimuleze creativitatea din perspectiva bijuteriei contemporane.

Cursul reprezinta o intersectie a trei tehnici: Constructia, Turnare in pamant de Delft si Finisare si texturare. Materialul principal care va fi folosit la curs este Argint 925, cuprul si alama fiind folosite ca accente sau ca materiale alternative. Pietrele propuse pentru a fi montate sunt pietre semipretioase naturale, calibrate sau cu forme neregulate.

Cursul are un cadru general predefinit, dar participantii pot lucra intr-un ritm individual, obtinand, fiecare, rezultate diferite.Tehnologiile predate au un suport tehnic primar, folosind 90% scule de mana si oferind in acest fel cursantilor posibilitatea de a continua, ulterior, individual, fara necesitatea unui inventar de scule si masinarii sofisticate.

Pe durata celor 6 zile participantii vor realiza patru proiecte diferite. Bijuteriile rezultate in urma cursului vor consta in doua proiecte de inel si doua de pandantiv, iar obiectele construite si finalizate vor apartine participantilor.

Durata Program Cost Profesori
6 zile Luni - Sambata - David Sandu
56 ore 09:00 - 18:00 Andreia Popescu

INSCRIE-TE ACUM

Conditii necesare: Nu este necesara experienta anterioara in  domeniul bijuteriei.