Curs de initiere in bijuterie GOLD 1

  • DSC_6979 at
  • DSC_7000 at
  • DSC_7017 at
  • DSC_7056 at
  • DSC_7061 at
  • DSC_7269 at
  • DSC_7277 at
Urmatoarea sesiune de curs: va fi anuntata in curand!

Cursul de initiere in bijuterie Gold 1 este un curs destinat persoanelor care doresc sa continue pregatirea tehnica si conceptuala in domeniul bijuteriei cu lucrul in aur. Cursantii vor avea ocazia sa aprofundeze tehnicile invatate si sa aiba contact cu noi situatii si contexte tehnologice, lucrand in aur.

Cursul pune un accent mai mare pe partea tehnica, permitand insa ulterior o mai mare libertate in latura creativa. Notiuni ca laminarea, indoirea, sudura, calibrarea pieselor, finisarea lor, vor fi tratate cu seriozitate si articulate intr-un prim sistem coerent de intelegere a lucrului cu aurul.
Materialul folosit la curs este aurul galben de 14K in asociere cu pietrele semipretioase naturale sau cubic zirconia. Fiecare cursant va lucra cu materialul propriu (10 g aur galben 14K).

Cei care se pot inscrie sunt absolventii Basic 1 si Basic 2 sau Basic 1 si Ceara, care au reusit sa lucreze si sa progreseze pe cont propriu de la terminarea cursurilor la care s-a lucrat in argint, alama, cupru si bronz, putand astfel sa își insuseasca mai departe noi cunostinte in materie de bijuterie contemporana in aur. Cursul se adresează si celor care au deja o experienta individuala si un anumit volum de lucru anterior, si doresc sa deprinda arta manipularii aurului si pietrelor pretioase la un alt nivel profesional.

Durata Program Cost* Profesori
5 zile Luni - Vineri 460 Euro Andreia Popescu
35 ore 10:00 - 17:00
INSCRIE-TE ACUM

Conditii necesare: Este necesara experienta anterioara in  domeniul bijuteriei.
* Sumele afisate nu includ TVA.