Curs de modelare ceara si turnare centrifugala Nivel 1

Urmatoarea sesiune de curs: 25-27 Mai 2020

Cursul de modelare de ceara si turnare centrifugala Nivelul 1 presupune deprinderea principalelor tehnici de modelare a cerii si transformarea acesteia in metal (argint) turnat.

Modelarea cerii permite un alt tip de exprimare comparativ cu constructia prin sudura. Potentialul estetic al modelajului si al turnarii este unul in care exista posibilitatea exprimarii cu spontaneitate. Modelarea materialului si intelegerea procesului de turnare inseamnă, asadar, o largire a repertoriului de exprimare estetica. De asemenea, ceara modelata reprezinta "o proba" vizibila si palpabila a ideii pe care doriti sa o realizati si care poate suferi modificari sau imbunatatiri, modelajul fiind atat o modalitate de proiectare, cat si una de prototipare.

Durata Program Cost* Profesori
3 zile Luni - Miercuri 290 Euro David Sandu
21 ore 10:00 - 17:00 Andreia Popescu, Razvan Popa

INSCRIE-TE ACUM

Conditii necesare: Nu este necesara experienta anterioara in  domeniul bijuteriei.
* Costurile afisate nu includ TVA.
** In cost este inclus un kit de materiale si ustensile dedicate modelarii cerurilor speciale, care apartine cursantului dupa terminarea cursului. Metalul folosit este argintul 925. In cazul in care doriti sa pastrati obiectele care rezulta in urma cursului, argintul folosit va fi cantarit si trebuie achitat la final. De asemenea, daca se realizeaza mai mult de 3 obiecte, pentru urmatoarele se achita manopera de turnare.