Experimental Enameling

Urmatoarea sesiune de curs: va fi anuntata in curand!

Workshop-ul international "Experimental Enameling" este realizat in colaborare cu designer-ul american Jennifer Wells.

Aplicarea emailului pe suprafete cu texturi diverse, folosirea desenului in creion si a vopselurilor, si inglobarea materialelor alternative (margele de sticla, nisip, pene) in email sunt cateva dintre tehnicile care vor fi predate in cele trei zile de workshop.

Durata Program Cost* Profesori
3 zile Luni - Miercuri 360 Euro Jennifer Wells
21 ore 10:00 - 17:00

Conditii necesare: Este necesara experienta in  domeniul emailarii.
* Sumele afisate nu includ TVA.

INSCRIE-TE ACUM

Jennifer Wells

Jennifer Wells este un designer american a carei viata si activitate se impart intre Statele Unite ale Americii si Italia.

Dupa ce a obtinut, in 2010, Masteratul in Metal Design la East Carolina University, in perioada 2010-2018, Jennifer a sustinut numeroase cursuri si workshop-uri  la universitati si scoli profesionale din Statele Unite ale Americii, dintre care: Indiana University in Bloomington (2013 si 2017), Western State Colorado University (2016, 2017 si 2018) si Haystack Mountain School of Craft in Maine (2011, 2012, 2013, 2015).

In aceeasi timp, Jennifer si-a continuat studiile la Arrowmont School of Arts and Crafts in Gatlinburg, la Pocosin Arts in Columbia, si la Jentel Foundation Banner.

Din Toamna 2013 pana in anul 2016, printr-un program intensiv al East Carolina University, Jennifer a predat cursuri de bijuterie si tehnica emailului in Italia.

In prezent, Jennifer locuieste si lucreaza in Italia si preda cursuri de design si bijuterie atat in Statele Unite ale Americii, cat si in Europa, iar lucrarile sale fac parte din colectii renumite din S.U.A.: Racine Art Museum Wisconsin si Enamel Arts Foundation din Los Angeles.