logo Asssamblage Institutul de Artă și Design

Home Anunturi Prima editie a Romanian Jewelry Week 1.0: 22-27 Septembrie 2020!

Prima editie a Romanian Jewelry Week 1.0: 22-27 Septembrie 2020!

Pe 8 Martie 2020 s-a decis la nivel national ”interzicerea oricarei activitati si a evenimentelor publice si private care presupun participarea a 1.000 de persoane. Masurile se pot prelungi si dupa 31 Martie, in functie de evolutia la nivel european si mondial.” Mai mult decat atat, Primaria Capitalei a decis suspendarea evenimentele organizate de instititutiile culturale din subordinea Primariei Municipiului Bucuresti pana la data de 31 Martie 2020, locatii printre care se numara si spatiul principal ROJW – Arcub Gabroveni.

Aceste decizii vin in continuarea unei situatii deja agitate la nivel mondial, care s-a reflectat si asupra Romanian Jewelry Week din ultimele doua saptamani, in care au fost anulate zboruri pentru participantii si invitatii speciali din Italia si multe alte colective si designeri individuali din intreaga lume au fost nevoiti sa isi anuleze plecarile.

Prin urmare, suntem nevoiti sa AMANAM prima editie Romanian Jewelry Week pana in luna Septembrie 2020, atat din prisma respectarii reglementarilor impuse privind responsabilitatea publica si siguranta populatiei, cat mai ales din dorinta organizarii acestui eveniment la potentialul lui maxim de vizibilitate.